Mësohet data e lëshimit të bashkëpunimit të Dhuratës me artistin e njohur algjerian (FOTO)

By

Bashkëpunimi i Dhurata Dorës me Soolkin me
titull “Zemër” u bë hit akoma pa dalë.

Të dy artistët, ditë më parë lëshuan pak nga
refreni i këngës së tyre duke u bërë virale kudo.

Pasi kënga u publikua akoma pa dalë, ajo u
fshi por tani ajo është gati për të dalë në treg për ta dëgjuar si duhet dhe për
të parë videoklipin.

Dhurata dhe Soolking publikuan fotografi të shkëputur
nga klipi i realizuar në Shqipëri, duke bërë me dije se ky projekt del nesër në
të gjitha platformat./Prive.al  

Artikuj të ngjashëm