Labit i shpërthen shpirti feminist, mbron gratë dhe ka dy fjalë për burrat

By

Kohëve të fundit ai ka qenë jashtëzakonisht sentimental, duke publikuar mesazhe të ndryshme në rrjetet sociale.

Por Labinit Tahiri, asnjëherë s’ka folur sikurse tani.

Këngëtari e deputeti i njohur, ka shkruar në profilin e tij në instagram, një mesazh duke dalë në mbrojtje të grave e vajzave.

Ai shkruan se gratë janë shumë të forta dhe se ato nuk duhet nënçmuar dhe poshtëruar.

Më poshtë mesazhi i plotë i Labit: 

Artikuj të ngjashëm