Ky është ministri kosovar që ka punuar në furrë të bukës

By

Sot drejton një prej dikasterëve kryesorë të
vendit.

Valdrin Lluka në këtë qeveri është ministër i
Zhvillimit Ekonomik teksa prapa ka një bagazh të pasur në shkollim dhe karrierë.

Por, startin, Lluka i cili vjen nga rradhët e
AKR-së duket ta ketë pasur si shumë të rinjë.

Ministri, rreth moshës 20 vjeçare ka punuar në
furrë në një orar nga ora 19 deri në 4 të mëngjesit. Rrëfimin, ai e ka ndarë me
ndjekësit në rrjete sociale me rastin e ditëlindjes së tij teksa synon të
motivojë të rinjtë në rrugën e tyre.

Lexoni të plotë më poshtë rrëfimin e ministrit
Lluka. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm