Eni Koçi përveç muzikës qenka studente, dhe madje në një vend të huaj

By

Ajo është
një këngëtare shumë e famshme dhe tejet e dashur për publikun shqiptar.

Eni
Koçi megjithatë, nuk e ka vetëm një profesion. Këngëtarja qenka ende studente
dhe atë jashtë Shqipërisë.

Dikush
nga fansat e saj e kaa pyetur në Instagram, nëse i ka ndërprerë studimet në
Angli dhe aty u zbulua se Eni paska statusin e studentes në Britani të Madhe.

“Nuk i kam ndërprerë dhe nuk i ndërpres derisa të arrij kualifikimet që synoj”, ka thënë Eni, duke e konfirmuar se ajo studion jashtë vendit dhe s’e ka ndërmend ta lërë shkollën. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm