E pabesueshme por ndodhi! Trump bën një like pas shumë vitesh dhe ia jep Rihannas

By

Donald Trump sapo i ka bërë like një shkrimtari me emrin Heben Nigatu, i cili kishte folur në një Tweet për Rihannan.

Njerëzit fillimisht kanë nisur të mendojnë se ai pëlqim që presidenti i Shteteve të Bashkuara i dha këtij komenti për këngëtaren, ishte bërë gabimisht.

“Çdo intervistë e Rihannas mua më bën më të fortë. Kemi një mbretëreshë që di ta bëjë balancin mes jetës dhe punës. Ajo është mbretëreshë”, thuhej në Tweet’in e këtij personi.

Ndërsa Trump i ka dhënë një like këtij shkrimi të Nigatus në Twitter, the kjo i habiti të gjithë!

Image result for trump rihanna

Artikuj të ngjashëm