A ke dashuruar me krejt zemrën? Fifi jep përgjigjen më të sinqertë

By

Këngëtarja e njouhr shqiptare
Filloreta Raçi, ka vendosur që t’iu përgjigjet me sinqeritet ndjekësve të saj në
Instagram.

Ajo plasoi opsionin në Instagram për
pyetje përgjigje dhe shpërthyen pyetjet për Fifin, e kryesisht kishin të bënin
me jetën personale.

Fifi madje u pyet nëse ndonjëherë në
jetën e saj kishte dashuruar me krejt zemrën dhe këngëtarja e ka dhënë përgjigjen
e saj të sinqertë!

“Mendoj që muj me dashuru ma shumë se veç me krejt zemrën. Por po, kam dashuruar fort njëherë”, ka thënë Fifi, e cila e pranoi të ketë qenë e dashuruar kokë e këmbë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm