A do të bëhet Meda sërish baba? (VIDEO)

By

Javën që lamë
pas, ai ishte protagonist i intervistës “25 Pyetje me Prive”.

Dhe këngëtari Mehdin Përgjeqaj i njohur si Meda, në rrëfeu plot gjëra që s’i kemi ditur për të.

Po ashtu, u pyet
edhe për zgjerimin e familjes së tij me anëtarë të rinj, meqë ai deri më tani
ka katër fëmijë nga martesa me gruan e tij Luljeta Përgjeqajn.

I pyetur nëse do
bëhet sërish baba, ai u përgjigj:

“Nuk e di
duhet me e pyet gruan. Unë për vete i kam kryer obligimet e mia, tash nuk e
di”.

Intervista e plotë në linkun më poshtë:

Artikuj të ngjashëm